barbedwirelove.blogg.se

facebook.com/barbedwirelove77

New York doll.

Kategori: Film & Dokumentär.New York Dolls
var ett band som influerade så gott som alla större punkband på 70-talet och fick mycket rippat av diverse hair metal band på 80-talet och (givetvis) knappt fick in en krona på sin musik....och som många vet, så var dom en aningen otursföföljda, tre medlemmar dog unga och som sagt....de har inte direkt fått kompensation för det som de gjorde....

...men undra om den orörliga basisten Arthur "Killer" Kane fick det värst (iaf bland de överlevande). Det är om honom denna film handlar om...som omslaget skvallrar om.

Det verkade inte varit så mycket droger inblandade...och visst verkade han ganska harmonisk i att ta bussen varje morgon sitt jobb på ett bibliotek och han hade sin religion (mormon)....men helt uppenbart var ju karln plågad...och att en medlem i ett av världens mest influensrika band....ska behöva få sin hyra betald av socialen och ha alla sin intrument på pantbanken...som han knappt klarade av att hämta ut när bandet återförenades efter 30 år på Morrissey Meltdown....det är något fel i rättvisan och ekvationen där.

Det är ett väldigt uppbyggande inför just den konserten och jag satt som på nålar...och sen blev det...sådär. Jag hintar lagom här och lämnar upp för tolkningen för DEN HÄR SKA NI SE!

(12-04-01)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: