barbedwirelove.blogg.se

facebook.com/barbedwirelove77

Asta Kask releasefest.

Kategori: Gigrecensioner.

Lite snopet, en aningen försenat så ramlade man in på Debaser Slussen för Asta Kasks releasefest för Handen på Hjärtat tillsammans med Alonzo FAS 3..
 
..och möttes av synen att bandet "redan" höll på för fullt och enligt tjejen i dörren gjort så "i en halvtimme". Så Alonzo missades men det blev över en timme Asta, som just då när jag kom var igång med nya alster som - av förståliga skäl-man inte är så inlyssna på. Men det blev som sagt en timme och Hjärndöd, Fänrik Fjun, Inget ljus, Sexkomplex och Ringhals brinner bland annat..en del gästartister avverkades varav alla jag inte uppfattade namnet på eller kände igen riktigt. Men några var de dj:ande snubbarna från Baboon Show, Erik från Frost och  Patrik från Rolands Gosskör. 
 
Trots förseningen och den oerhörda värmen inne på haket så var jag mer än nöjd. Och kan ännu en gång konstatera att Asta är bra-punkt slut-inte endast bra på en nostalgisk nivå. De har aldrig slutat, hållit kvar vid sina ideal och hela tiden fortsatt leverera bra material.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: