barbedwirelove.blogg.se

facebook.com/barbedwirelove77

"Djurgårdsbandet" Agent Bulldogg (?)

Kategori: Allmänt

Att folk har åsikter om subkulturer-trots att de inte tillhör dom själva är väl oundvikligt. Ibland verkar det som om förståsigpåare och liknande finns mest runt och i utkanten av skinheadkulturen....och att uttala scen om den och Oi-scenen går det utomordentligt att göra-oavsett om man ALDRIG ens varit skinhead själv.
 
Mycket sådant hittar jag ofta på diverse punkforum-ofta där crustare hänger som mest men även i verkligheten, dvs utanför nätet-händer det titt som tätt.
 
Ett "roligt" (?)n exempel var för inte alls länge sen då en herre-som inte är skinhead, som aldrig varit skinhead mer än att han (enligt utsago) "gillar stilen" och viss del av musiken....och klär upp sig i munderingen någon gång per år.....nåja, han undrade i alla fall följande:
 
Hur jag kunde supporta Agent Bulldogg "då de är ett Djurgårdsband".
 
För det första-har folk ens brytt sig sen 79 om sådant? Sen Cockney Rejects tid? Och det får väl anses vara ett extremt fall?
 
Det har väl förekommit bråk bland lads på spelningar både då och nu, men det där med att supporta band eller inte p.g.a lagtillhörighet...har det någonsin existerat?
 
Och verkligen inte i Sverige?
 
Och sen var Agent Bulldogg är ett uttalat Djurgårdsband....vet jag inte. Det finns enskilda medlemmar i diverse band med både uttalade fotbollssympatier och väl även sådant som inte direkt anses relevant i sammanhanget att nämnda? 
 
Kanske var det bara ett sätt att smådjäklas med mig, även om jag tycker det verkade en rätt humorlös approach och utan glimten i ögat....och kanske var det här inlägget meningslöst? Fast med någon sorts poäng och kanske det kan få bandmedlemmarna att dra på munnen om de råkar surfa in här.
 
Men det lär väl knappast vara det värsta eller märkligaste de hört om sig själva.
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: