barbedwirelove.blogg.se

facebook.com/barbedwirelove77

Skinhead-stalker i Metro?

Kategori: Allmänt

Jag fick minst sagt en "aha-upplevelse" när jag läste om "Stalkern Johan" tidigare i veckan i Metro. Denna persons tillvägagångsätt påminde VÄLDIGT mycket om en snubbe som härjade på skinheadcommunityn Bråkmakargatan för många år sen.
 
Denna person riktade främst in sig på yngre skinnskallar, som han ställde minst sagt märkliga frågor och önskemål till. Oftast så ställdes det frågor om "de har ölmagar" och han ville mer än gärna se bilder på dessa. Det var också många märkliga frågor om personernas relationer till sina pappor-allt från "om papporna brukade slå dom som små" eller om "de brukade brottas med varandra".

Jag som admin kickade denna person, som t.o.m lurade av minst två person deras telefonnummer och trakasserade dom med samtal och sms om ovannämnda saker. Bland annat, när en person tröttande så locade person att sluta om han fick en bild på dennes mage.
 
Jag lyckades, efetr lite detektivarbete få fram bild+namn på denna snubbe, vilket underlättade att kicka honom ett par gånger till när han lyckades slinka in på forumet igen (bland annat en gång som tjej)

Och angående om nu denna "Johan" och bråkis-snubben är en och samma person ska jag låta vara osagt, men efter lite googlande så fick jag bland annat fram att en del människor har teorier som stödjer just detta. Det visar sig också att bråkis-personen är sedan många år tillbaka en ÖKÄND så just Bråkmakargatan var tydligen inte unikt, först eller sist.

Jag kommer följa hela "debabatten" i bloggar, på websidor och i tidningar...så får vi se om jag i slutändan har rätt eller fel.

Kommentarer

 • - säger:

  Stalkern de hänsyftar till i artikerln är ingen mindre än Carlos Hjalmar Högberg. Kollar man dessutom fotot i metro, ser man ganska tydligt att det är han.

  Det där med "bråkmakargatan" kände jag inte till, men han har ju härjat på lunarstorm, facebook och via sms. Inte bara härjat, vi snackar HÄNSYNSLÖS TERROR. Otroligt obehaglig person.

  2014-01-19 | 02:21:34
 • Jocke säger:

  Det är tydligen inte Hjalmar det handlar om alls
  eftersom jag såg den person metro- jenny drog iväg med samma dag som jag såg Hjalmar

  inte samma snubbe även om dom va lika i längden

  // Jocke

 • Anna säger:

  Vem är det då? Hans pojkvän?

  2014-12-21 | 15:56:52
 • Anna säger:

  Men han är ju själv artist,: en artist kan väl ej stalka andra artister

  2014-12-31 | 13:42:36
 • Anna säger:

  Vem är hans pojkvän då?

  2015-01-01 | 13:01:59
 • Nina säger:

  Hjalmar har nog ingen pojkvän men stalkern i metro är samma som Josef Johansson råkat ut för hemma i Vårby och han sa att det inte var Hjalmar

  Hjalmar och Josef är vänner

  2015-05-18 | 14:18:40

Kommentera inlägget här: