barbedwirelove.blogg.se

facebook.com/barbedwirelove77

Johan Johansson@Cityfestivalen.

Kategori: Gigrecensioner.

Cityfestivalen i Västerås är 3 adagar varje år med en massa musik och kultur. Givetvis så skriver tidningarna i stan om den men givetvis kan de inte täcka allt. Så det var synd att faktumet att Johan Johansson skulle spela akustiskt gick ganska obemärkt förbi i tidningarna, och att många inte läste programmet bättre. För jag kan lätt räkna upp 30-40 pers skulle velat se det.
 
 
 
Men,men....det blev en ganska intim spelning och publikmässigt så var det runt 50-60 pers i alla fall-vilket kanske gjorde det hela bättre? 
 
Jag hade inte hört så mycket av honom akustiskt innan, någon låt här och där genom åren men jag måste säga att jag hade mycket stor behållning av hans 45 minuter långa konsert. Han var glad, ödmjuk och bjöd mycket på sig själv-som de gånger han råkade spela fel t.ex. Ganska få låtar annonserades ut med namn men bra var dom i alla fall. Texter som avverkade politik, poänglös skitreklam för skitprodukter, Big Brother och  en hyllning till slentrianen till exempel. Och vi bjöds även på en KSMB-cover i form av Blått & guld.
 
Tur för oss som var uppmärksamma och hittade giget i kalendern, synd för dom som missade. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: