barbedwirelove.blogg.se

facebook.com/barbedwirelove77

Anders Wendin-Dom ska få se vem dom roar sig med.

Kategori: Skivrecensioner.

 
 
 
Anders Wendin, en gång frontman i ska-punk bandet Monster har släppt en ny skiva. Recensionen kan kanske kännas malplacerad här men det är just på grund av nämnda faktum med hans förflutna som jag kör den här recensionen, då jag följt hans karriär sporadiskt sedan Monster la ner runt år 2000.
 
Inte helt oväntat så känns mycket igen från hans tidigare band, men det var det väl få som trott. Dock kanske lite från den sista tiden då bandet var mer ett soul-rock band och det finns lite sådana tonarter här, lite Dexys Midnight Runners om man så vill. Men överlag så är det mer.
 
...tja, pop med faktiskt en del riktigt bra melodier men överlag kanske mer som får mig att tänka på både Eldkvarn, kanske lite Winnerbäck och Stefan Sundström. De eviga parhästarna Viktor och Gustav medverkar på större delen av skivan med blås och munspel vilket sällan är fel.
 
En trea i betyg på en bra dag där bäösta spåren är Du måste kunna gå nu och Inte dina läppar.
 
Och just ja - Madness ringde - de är ännu inte säkra på om de ska vara smickrade över lånet av basgången i Lämna lampan på från Our house...eller kräva kompensation.
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: