barbedwirelove.blogg.se

facebook.com/barbedwirelove77

Motala Hardcorefestival behöver hjälp.

Kategori: Allmänt

Saxat från facebook.
 

I år arrangerade vi Motala Hardcore Festival för tredje gången. Efter mycket arbete och förberedelser så stötte vi på fler och fler motgångar innan festivalens datum kom. Med en svag besökarsiffra och höga utgifter så visste vi att det kunde bli svårt att ro detta i land och vi bestämde oss för att om vi inte går runt detta år så blir det inte någon mer upplaga av festivalen.

Nu när de sista siffrorna ramlat in så ser förlusten större ut än vi trodde och mer än bara festivalen står på spel. Då vi inte får hjälp från kommunen eller bidrag från sponsorer så är det vår egna ekonomi som tar smällen, som vi inte kan ta då vi redan förlorat och satsat en hel del på denna festival.

Förlusten påverkar även de kommande arrangemang och spelningar som vi har planerade inför hösten och vintern och vi kämpar så gott vi kan för att få det hela att gå ihop men tyvärr har vi kommit till slutstationen och vi behöver verkligen er hjälp!

Det tar emot att ha en crowdfunding-kampanj men vi har nu inget val ifall vi vill kunna fortsätta vårt arbete med att dra hit band till landet. Denna smäll påverkade mer än vi trodde...

Vi har startat upp en PayPal inför detta projekt och vi hoppas det finns folk där ute som tycker detta är värt att stötta och hjälper oss på vår väg igenom detta.

Och för att avslöja den totala förlusten på årets festival så kan vi säga att detta var absolut inget vi kunde tänka oss. Den totala minus summan är 32.400kr… Alla slantar uppskattas och vi kan ej tacka er nog för det stöd vi fått/får!
Vi förväntar oss inte att alla ska ha möjlighet att ge eller hjälpa något men vi vill ta chansen ändå för vi har nu hamnat så pass långt ner att det är svårt att ta sig upp…

Känner du/ni för att ni vill hjälpa till och donera till festivalen så skicka donationer till Paypal-konto: thecometh@gmail.com

Stort tack på förhand!
Christian & Dan, Motala Hardcore Festival

Kommentarer


Kommentera inlägget här: