barbedwirelove.blogg.se

facebook.com/barbedwirelove77

Årets 10 bästa gigs.

Kategori: Allmänt

Kingdom, Växhuset-Västerås.
Ingen som var där kan låtit bli att bli totalt HÄNFÖRD av Davins karisma och energi.
 
Alonzo & FAS 3, Bankiren-Västerås.
En fröjd att se och heders till att bandet verkar se sig själva som ett eget band och inte KSMB. Men visst, mycket av låtarna från det bandet kördes men inte alla av de mest "uppenbara eller väntade" så...cred för det faktiskt.
 
Tant Strul, Sellstock-Rågsved.
4 proffs på scenen och en spelglädje utan dess like. Det enda som förstörde ett närmast perfekt gig var att Dunkar varmt kveds fram. Men gåshuden kom flera,flera gånger.
 
The Flints, The Tube-Västerås.
Vi var flertalet som spärrade upp ögonen när de två nya låtarna kördes och i samförstånd sa: "Fan vad farliga de kommer bli".
 
Dobermann Cult, Bankiren-Västerås.
De gav allt, tyvärr till väldigt lite responds. De satte tyvärr huvudet på spiken med sången One man moshpit. Jag hoppas de bokas till stan igen så de kan få bättre support då-för de är dom värda.
 
Chain Reaction, Växhuset-Västerås.
Lyckades med konstycket att sjunga om "det vanliga" utan att de blev tråkigt och "ja-jag har hört den förut". Grymt bra live och synd som fan att de ställde in ett gig senare på året på samma plats.
 
Hudson Falcons, The Tube-Västerås.
Ena sekunden snabb Oi, nästa Springsteen vibbar och in med lite baktakt också. Helt fantastiskt och brett band.
 
Angers Curse, Växhuset-Västerås.
Äntligen kunde jag se dom och det tog inte många toner eller textrader innan jag hajade varför de blivit så hyllade som de blivit.
 
Bombshell Rocks, Sigurdsgatan 25-Västerås.
Det blev mycket nostalgikänsla men inte på ett dåligt eller urvattnat sätt-det var bra och leverande från första låten till den sista. Helt fantastiskt och Mårten skulle varit sjuk....det syndes det inte ett spår av.
 
Tysta Mari, Sigurdsgatan 25-Västerås.
Andra gången jag såg bandet i min hemstad och de var klockrena den här gången med...på ett releaseparty där de skulle vara förband men blev huvudakt (?) Bra blandning av gammalt och nytt,
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: