barbedwirelove.blogg.se

facebook.com/barbedwirelove77

Thåström-Stå aldrig still.

Kategori: Böcker.30 år av Thåströms karriär fördelat på runt 450 sidor-maffigt.

Kronologisk ordning:Ebba Grön-Imperiet-Solo, ur diverse tidningar - intervjuer och repotage. Att det blir upprepningar i fakta och intervjufrågor är oundvikligt och emellanåt blir det lite tjatigt men det hade nog varit svårt att få till det på något annat sätt. Hela tiden är det dock intressant.

Vissa "förståsigpåare" som skrivit om hans soloskivor, främst de två senaste har hela tiden dragit upp att "Nu har punkkungen blivit farbror".

Idioti.

Visst - han sjunger inte längre om livet i förorten, att han är ung och kåt o.sv men...det handlar väl mer om en logisk utveckling och han är trovärdig? Han försöker ju inte vara något han inte är? Det gör väl inte det hela till "gubbvarning"? Ingen är ung för evigt....

Men man behöver bara bläddra igenom och läsa några av de senaste årens intervjuer för att fatta att han i princip är samma snubbe som han alltid varit. En av de få som haft och har INTEGRITET och vägrar larva sig och lämna ut varenda del av sig själv som 90% av Svenska "kändisar". Han gapar inte högst längre, men han har sina ideal kvar och sålde sig aldrig.

Samma integritet som 2000 som 1980. Samma avstånd till pressen.

En överskådlig diskografi i slutet t.ex och en bild här och där hade inte skadat i boken dock.

Läs....

Kommentarer


Kommentera inlägget här: