barbedwirelove.blogg.se

facebook.com/barbedwirelove77

Bombshell Rocks+Saturday`s Heroes.

Kategori: Gigrecensioner.

Releasefest för Bombshell Rocks första skiva på 10 år gick passande av stapeln i bandets hemstad Västerås. Snart 2 år har gått efter de återförenades med (nästan) originaluppsättningen och det är kul att de fortsatte efter det, att det inte bara blev en engångsgrej.
 
Som förband hade de Saturday`s Heroes, som nu varit i stan tre gånger på lite över ett år. Och djäklar vad dom var taggade. De bjöd på Living in vain, min personliga favorit My life back och Tear it down bland annat och efter en del rop så avslutade de med Finspång som publiken glatt sjöng med i. De ska också ha en eloge för Ramones-covern Bonzo Goes to Bitburg-skönt att inte alla band som ska göra cover på "bröderna" tar det mest uppenbara (och publikfriandet) som t.ex Blitzkrieg bop eller Sheena is a punkrocker.
 
 
Och så huvudakten då, som gick på ovanligt fort efter Finspång-pojkarna gått av-annars brukar det på Bankiren bli en ganska lång och otålig väntan mellan banden.
 
Och de var minst lika taggade som förbandet. Speciellt Mårten som var högt och lågt men även Mini röjde på bra. Då jag varit med bandet nästan från början-och det är 20-års jubileum för bandet nästa år, så är det alltid kul att se dom och kul att se att de fortfarande levererar och är ösiga. Visst hamnade de kanske lite i "gubbträsket" en sväng för x-antal år sen men av detta märktes ingenting längre. De blandade bra och precis som förra spelningen med dom var gamla favoriter som Underground Radio (som de öppnade med), Joker in the pack och Madhouse bäst.
 
 
 
En bra kväll med bra uppslutning även om jag hade räknat med att se fler av oss gamla fans. Bägge banden var bra senast jag såg dom men om möjligt var dom ÄNNU bättre den här kvällen. Så ni som inte var där missade verkligen något.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: