barbedwirelove.blogg.se

facebook.com/barbedwirelove77

Prins Carl söker trummis.

Kategori: Allmänt

Från deras facebook-sida 29 juli.
 
Prins Carl söker trummis. Micke har valt att satsa på sitt andra projekt så f.o.m sista oktober behöver vi en ny trummis. Det enda kravet vi har är att du pallar jävlig snabb 4-takt, bor i Västeråstrakten och att du inte är helt jävla dum i huvudet. Du kan kontakta oss här på FB eller via mail [email protected]

Ramallah ställer in.

Kategori: Allmänt

Från Motala Hardcore festivals fb-sida 25 juli.
 
Tyvärr har vi ännu ett inställt namn på årets festival... Vi har fått ett mail där det tyvärr står att Ramallah blivit tvungna att ställa in deras europaturnè pga av hälsoskäl. Vi är riktigt besvikna över detta men gör allt vi kan för att få till en värdig ersättare!
Vi hoppas verkligen att ni alla ger festivalen det stöd vi behöver nu och att vi gör det till en helg som sent ska glömmas.

Vi är enormt tacksamma för ert stöd!
Det är ni som gör så att festivalen kan leva kvar! TACK!

/MHCF
 
 

Evil Conduct-That old tattoo.

Kategori: Allmänt

Prins Carl-Wake up.

Kategori: Skivsläpp

 Omslaget till den kommande sjuan från Prins Carl.
 
 
 
 
 

Psykbryt:Albumreaser.

Kategori: Skivsläpp

BSC # 5.

Kategori: Gigtips.

 
 
 
 
 
 

R.I.P Tommy Ramone.

Kategori: Allmänt

Jag möttes i morse av nyheten att Tommy Ramone dött. Då det cirkulerat falska rykten om detta tidigare så var det brukligt att kolla upp detta närmre.Och då The Ramones officiella facebook-sida och officiella twitterkonto skrev om detta så...ja, tyvärr så stämmer det att vi nu förlorat den sista originalmedlemmen i vad som var ett av världens bästa band.
 
 

Buster Shuffle till Sverige.

Kategori: Gigtips.

Sverige-sväng för Death before dishonor.

Kategori: Gigtips.

Comeback Kid-Die knowing.

Kategori: Skivrecensioner.

 
 
 
Efter 4 års tystnad kommer Comeback Kid med...ja, en comeback. Bandet som har lyckats fortsatt vara relevanta trots att en del ganska viktiga medlemmar hoppat av genom åren.
 
Efter en trevande start med de tre första spåren-där jag bara önskar att de ska komma igång....så gör de just det med Losing sleep och sedan fortsätter de i ett bra tempo, old school hardcore  med bra körer trots att de emellanåt envisas med att dra in lite metal här och där.
 
Produktionen är bra-kanske så bra att en del hardcorepuritaner skulle kalla det överproducerat. I början låter det ganska snarlikt Always Wars fullängdare produktionsmässigt.
 
Bästa spåren är i mitt tycke Should know better och Somewhere in this miserble. Och i slutet av skivan gästar originalsångaren Scott Wade, som lämnade skutan 2005.
 
Och i november gästar bandet Fryshuset tillsammans med bland andra Terror.
 
 
 

Trubbel/Stick & Brinn/Arrogant State.

Kategori: Gigtips.

The Liptones teaser.

Kategori: Skivsläpp

 Från skivan som bör komma när som helst nu.
 
 
 
 
 

Gruvpunken-ändring & förfest.

Kategori: Gigtips.

Ändring: Attentat ställer in pga dubbelbokning-Misconduct ersätter.
 
Förfest 31/7: Third territory ,Diabetes , Natalie Roots,  Besserbitch och Miss Behave & The Caretakers.

Trollfront.

Kategori: Allmänt

Trollfront är ett band som nu på kort tid fått en massa likes på facebook och deras videos har delats som löpeld. Bandet ger mig helt klart vibbar av Hard Skin fast 10 gånger värre-de driver hejdlöst med diverse fenomen inom kulturen och andra Oi-band till melodier av Cock Sparrer, Skrewdriver med fler.
 
Återstår att se om detta band blir mer än ett internetfenomen och vad jag själv tycker? Tja....ibland lite larvigt-ibland lite småfniss. Jag tror dock att de kan bli ett exempel där less is more....om bandet fortsätter.
 
 

The Repeaters konsert på youtube.

Kategori: Allmänt