barbedwirelove.blogg.se

facebook.com/barbedwirelove77

Barb Wire Dolls-Drown.

Kategori: Allmänt

Återförening för Bustups?

Kategori: Allmänt

Åtminstone om man får tro den lilla fågeln som brukar viska-vi får hoppas att det stämmer.
 
 

Klubb Antisocial # 21.

Kategori: Gigrecensioner.

 
 
 
I lördags var det dags för Klubb Antisocial igen-denna gång på Stay Bar pga att Broder Tuck blivit av med tillståndet. Ett Stay bar som visade sig vara ganska svårt att hitta (för lantisar?) men då tillfrågade personer hyfsat på vägen inte heller var hundra var det låg så....
 
Till slut hamnade vi på rätt väg i alla fall och tog ett stopp på Läckerbiten innan där bland annat Pike och Kimmen satt.
 
Väl nere på stället så var det minst sagt litet-eller ja-kanske inte med Stockholmsmått mätt. Det socialiserades en del innan Posso Kongro gick på och detta var mitt första möte med bandet, även om jag hört någon låt flyktigt innan.
 
Och de spelade helt okej ganska snabb punk på svenska. De utanannonserade en del låtar men mina anteckningar-eller kråkfötter var denna kväll värre än vanligt så vad låtarna hette låter jag vara osagt. Det blev i alla fall en cover på Betongbarn och när jag var på muggen (med den fina porrbelysningen) så lät det som om de körde Alternative av Exploited.
 
Och så var det knökfullt när Bulldoggarna gick på-vilket kanske inte var så otippat. Då vi hade varit himla korkade eller kanske oerfarna så hade vi parkerat i ett parkeringshus där portarna slogs igen 00:00. Så det fick bli "underbart är kort" men det njöts åtminstone av en handfull låtar:
 
Sveriges röst, Antisocial (måste bli en hit), Mellan ord och handling, Non Serviam och Nagel i ditt öga-som gick väldigt fort. Jag tror det var någon mer låt därimellan någonstans men det har jag glömt-det var några faktorer som stal en uppmärksamhet.
 
Men det var kul så länge det varade och väl mött nästa gång. 
 
....då det ska ta revansch för parkeringsmissen.

Valpmynning-Nu pyser vi.

Kategori: Skivrecensioner.

 
 
 
Jag fick denna cd hemskickad utan att veta innan vilket band det handlade om.
 
Och det blev dåliga vibbar direkt. Mer än en sådan.
 
Omslaget.
 
Artistnamnen.
 
Och att bandet verkar kalla sin musik för "polkagris-rock" gjorde inte direkt saken bättre.
 
Inte för att jag anser att punk måste vara allvarlig hela tiden men det är en skillnad på klacksparkar och studentspex/buskis.
 
Sen om det hela är punk...nja, känns mer som "vi kör lite snabb rock, tar tokroliga artistnamn-så blir det punk.
 
8 låtar som inte gav mig någonting, verkligen inte min grej på något vis.

Comminor-Do it.

Kategori: Allmänt

 DVD som inte än är en dvd...i fysiskt format.
 
Nåja...
 
 

Jenny Woo-One Voice.

Kategori: Film & Dokumentär.

Keyböard Warriör # 2.

Kategori: Fanzines.

 
 
 
Mitt första möte med detta zine-vars redaktör berättade innan han skickade det-att alla band som intervjuas är införstådda med att vissa frågor alla gånger inte är så värst seriösa. I inledningen (förordet?) så skriver han att han har som ambition att blanda gammalt med nytt, seriöst och ibland inte så seriöst.
 
Och det blandningen av det lyckas han med. Emellanåt tänker jag en del på både Pie Mag och Sika Äpärä men jag ska väl också säga att....när det inte är så seriöst så är det inte att det blir för larvigt-balansgången klaras.
 
I detta nummer kan du läsa om kasettbolaget Brain Abuse, Rixe, en  mycket bra intervju med Attak och en krönika av Martin från Svart Städhjälp där han skriver om ett gäng hc-skivor och band....och enligt somliga (säkert) pissar en del i kyrkan. Det konceptet funderar jag på att sno, eller jag menar "låna". 
 
Allt på engelska och en frisk fläkt. 

Sabotage till Finland.

Kategori: Gigtips.