barbedwirelove.blogg.se

facebook.com/barbedwirelove77

Klubb Antisocial # 21.

Kategori: Gigrecensioner.

 
 
 
I lördags var det dags för Klubb Antisocial igen-denna gång på Stay Bar pga att Broder Tuck blivit av med tillståndet. Ett Stay bar som visade sig vara ganska svårt att hitta (för lantisar?) men då tillfrågade personer hyfsat på vägen inte heller var hundra var det låg så....
 
Till slut hamnade vi på rätt väg i alla fall och tog ett stopp på Läckerbiten innan där bland annat Pike och Kimmen satt.
 
Väl nere på stället så var det minst sagt litet-eller ja-kanske inte med Stockholmsmått mätt. Det socialiserades en del innan Posso Kongro gick på och detta var mitt första möte med bandet, även om jag hört någon låt flyktigt innan.
 
Och de spelade helt okej ganska snabb punk på svenska. De utanannonserade en del låtar men mina anteckningar-eller kråkfötter var denna kväll värre än vanligt så vad låtarna hette låter jag vara osagt. Det blev i alla fall en cover på Betongbarn och när jag var på muggen (med den fina porrbelysningen) så lät det som om de körde Alternative av Exploited.
 
Och så var det knökfullt när Bulldoggarna gick på-vilket kanske inte var så otippat. Då vi hade varit himla korkade eller kanske oerfarna så hade vi parkerat i ett parkeringshus där portarna slogs igen 00:00. Så det fick bli "underbart är kort" men det njöts åtminstone av en handfull låtar:
 
Sveriges röst, Antisocial (måste bli en hit), Mellan ord och handling, Non Serviam och Nagel i ditt öga-som gick väldigt fort. Jag tror det var någon mer låt därimellan någonstans men det har jag glömt-det var några faktorer som stal en uppmärksamhet.
 
Men det var kul så länge det varade och väl mött nästa gång. 
 
....då det ska ta revansch för parkeringsmissen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: