barbedwirelove.blogg.se

facebook.com/barbedwirelove77

Mästare på guilty by association

Kategori: Allmänt

Om en del av pressen är mästare på guilty by association så tar vissa vänstergruppen grejen hela tiden till en helt ny nivå. Sök och du skall finna tycks vara mantrat och gör man så kan man nog inte lyssna på särskilt många band. Men i vissa fall är det tamejfan otroligt att de själva ens tror på det.
 
Som nyligen då ett band, som inte är politiskt på något sätt-inte i texter, de spelar inte med några band som kan anses "dodgy"-de är inte ens skinheads så inte ens den grejen kan det gapas om.
 
Vad gör man då?
 
Jo....ett skivbolag som en del anser vara "skumt"  har köpt några ex av bandets skivor, sedan sålt dessa vidare till ett uttalat högerextremt skivbolag.
 
Så nu anses bandet vara mer eller mindre höger.
 
Jag kan tycka att t.o.m de mest rabiata vänstermänniskor som ser nazister i varje buske borde se att detta argument är vattentätt men....ja, de lyckas få en att bli förvånad år efter år. De måste verkligen ha ett jobbigt liv med alla konspirationsteorier....och någonstans undrar jag hur de INTE kan se att de många gånger har samma (brist på) logik och argument som den grupp de anser sig hata och bekämpa. 
 
Väx upp och välj era strider.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: