barbedwirelove.blogg.se

facebook.com/barbedwirelove77

Västerås vegfest, del 2.

Kategori: Gigrecensioner.

Del 2 av min rapport från Västerås vegfest.
 
Första delen avslutades med Gråsuggorna och jag hade då återigen lite tid mellan banden jag vill se batterix kändes för politiskt och ointressant musikaliskt så...what to do?
 
Jo, jag peppade Sandra och några Norrköpingsbor att hänga på för en snabb öl så det blev just så på Indiska restaurangen som jag aldrig minns namnet på. Snabb blev just snabb då jag verkligen INTE ville missa Fuck Frankie så jag spottade inte i glaset direkt och var ganska snabbt tillbaka på Växhuset.
 
Och bandet som jag velat se sedan första gången jag såg ett youtube-klipp leverade verkligen. Dom var så bra som jag trott (live) och Elvira Bira är en fantasisk frontfigur och sångerska. Det blev en bra blandning av låtar från deras tre släpp där Rebel och Cunt var två av höjdpunkterna samt en svinbra låt där Oriane körade men den har jag inte lyckats lokalisera såhär i efterhand tyvärr. Det var även kul att Jojo från Belta 53 dök upp och gästade under Friend.
 
 
 
Så...äntligen som sagt och det var lika bra som jag hört, trott och hoppats.
 
Nästa band till rakning: Hyrda Knektar, som jag bara sett en halv gång, eller kanske en fjärdedels gång? Eller en fjärdedel av bandet? Eller blir det ännu mindre? 

Hursomhelst så, i hård konkurrens så blev dom bäst för kvällen-både i bakspegeln och om jag ska gå händelserna i förväg. Det var ett djäkla ös och även dom blandade bra med låtar från sina släpp och jag har skrivit om det förut, och ÄVEN denna gång utan att vara creepy eller att fokusera på "fel" sak så....

...det är svårt att inte fastna nästan helt på Nicole för människan har ju en utrålning som inte är av denna värld. Och jag blev lite paff när jag såg basisten för att Noise of Sweden-Ted numera är med i bandet hade jag totalt missat.
 
Så...knektarna blev kvällens kungar och Höstrebell var mitt favoritögonblick låtmässigt.
 
 
 
Del 3  kommer inom kort.

Kommentarer

 • loreagodync säger:

  Bitcoin in short turn ahead $45,222 along Mon - the least since modern Gregorian calendar month - troubled indium the initial a few session of 2022 from a need of probability appetite from investors upset astir the Frs tightening pecuniary logical argument - [url=https://fsmodshub.com/sitemap_index.xml]https://fsmodshub.com/sitemap_index.xml[/url].

  Along Monday chemical element or so 4-.10 pm CET, the cost of the cryptocurrency was thrown 3.3 per centime to approximately $40,900 (€36,087.91), half an time of day afterward touching a degraded since Gregorian calendar month chemical element $thirty-nine,663.cardinal (€34,996.cardinal) - https://fsmodshub.com.

  2022-04-10 | 03:53:19
  Bloggadress: http://https://fsmodshub.com/post-sitemap4.xml
 • Button head screws, säger:

  Pretty nice post. I simply stumbled upon your weblog and wished to say that I've truly loved surfing around your weblog posts.
  After all I'll be subscribing for your feed and I hope you write
  again soon!

  2022-06-05 | 03:00:57
  Bloggadress: http://ciponline.co.uk

Kommentera inlägget här: