barbedwirelove.blogg.se

facebook.com/barbedwirelove77

Sista Oldies.

Kategori: Klubb.

29 november på Bonden.
 
 
Det är tyvärr dags för en sista kväll med Oldies på Bonden. Efter nästan ett och ett halvt år med fast lokal har vi beslutat oss för att ta en paus med spelandet och kommer därför lägga Oldies på is ett tag.

Så nu vill vi att ALLA ska komma! Alla ni som svettats och sjungit med i refrängerna, alla ni som dansat tryckare och alla ni som vart med oss från början och alltid tackat för en grym kväll. Utan er hade det aldrig blivit något Oldies från början, och det var hela tiden för er som vi höll igång. Tack ALLA er och alla våra fina gäster vi haft hos oss!

Kvällen till ära har vi, för andra gången, med oss vår kära vän från Olso, Thomas Eiene! Riktiga godbitar har han med sig som vanligt, och vi är inget annat än hedrade än att ha honom hos oss igen!

Vi slopar entrén ikväll eftersom vi inte har några kommande projekt, så det är bara garderoben (20 kr) som gäller. Boka barnvakter, avböj nattpass och avboka alla andra planer! Finaste sviden och skorna på, nu blir det finavslutning!

Självklart kommer det endast spelas jamaicanska oldies från 60-talet på sju tums vinyl, allt på originalutgåva.

Men Bangarang Hi-Fi lever självklart vidare, med små inhopp och gästframträdanden i framtiden både utanför och innanför landets gränser. Och vem vet, vi kanske tinar upp Oldies igen, snabbare än vad du tror?

Varmt välkommen till sista Oldies!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: