barbedwirelove.blogg.se

facebook.com/barbedwirelove77

Adventsröjet med Slobobans Undergång och Attentat.

Kategori: Gigtips.

Äntligen! Klassiska Slobobans med bröderna Hassling i spetsen är tillbaka. Mangeltunga punkbandet från Partille har inte spelat live på 12 år! Så det är förstås efterlängtat… De slår sig ihop med tvillingbandet Attentat och spelar tillsammans på Musikens Hus i Göteborg lördag 28 november. Tillkommer gör även nya, spännande Rome is not a town, vilket gör kvällen fulländad. Hela huset skall skaka, klackarna i taket och nya publikrekord skall slås; Adventsröjet är här!!!

 

-        Vi försöker uppnå det vi brukar när vi spelar med Attentat.  Till exempel på Sprängkullen när fansen pogade så golvet var på väg ner i huvudet på de som satt i fiket i våningen under. Murbruket lossnade och vi fick be publiken att ta det lugnt och inte hoppa så mycket, säger sångare Per Hassling i Slobobans.

 

Kvällen kommer även att bjuda på gästartister, punkjockey i form av Boris The Spider och en och annan adventsklapp som överraskning. Biljetterna släpps måndagen den 31 augusti och kostar 219 kr inklusive förköp. Köp biljetter i tid, för när dessa band spelar på Musikens Hus tar biljetterna slut långt innan speldagen. Du handlar biljetter på ticnet.se eller fysiskt på Pusterviks biljetter (Järntorget, gbg) eller på Crippas Café (Kusttorget 1, gbg).

 

Attentat är i toppform, har släppt tre singlar under året, varav två varit producerade av Brit Award vinnaren Pedro Ferreira (Darkness), och i sommar var bandet på lyckad turné med japanska Electric Eel Shock. Attentat kommer att bjuda på ett juligt gig med en del ovanliga inslag varvat med sin patenterade allsångspunk. Slobobans Undergång kommer att spela ett pärlband av klassiker som ”Atomkrasch”, ”Stål & Styrka” och ”Lammkött” och dessutom spränga in ett par nyskrivna låtar.

 

Rome is not a town är ett ungt, nytt band från Göteborg som precis fått skivkontrakt. De flirtar både med punkens nerv och rockens nonchalans och visar upp sig med sådan självklarhet att ni kommer bli helt tagna. Musiken landar någonstans mellan senare Sonic Youth och Sleater-Kinney 
och är ett måste för fans av gängliga gitarrer. Var med när det händer, och kom inte och lipa efteråt för att du missat något…

 

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: