barbedwirelove.blogg.se

facebook.com/barbedwirelove77

Bäddat för Trubbel & Slöa Knivar 22 augusti.

Kategori: Gigtips.

 
Det är med stor stolthet som jag presenterar denna smutsiga söder-kväll på Showdown! Det kommer bli en stökig, svettig kväll i det gamla pannhuset på Röda Sten men som tur är finns det ju en stor härlig uteservering där man kan svalka sig mellan varven, och tro mig det kommer man behöva göra med tanke på line-upen! 

BÄDDAT FÖR TRUBBEL – på scen 00.30
Skånes stoltheter Bäddat för Trubbel är äntligen tillbaka i Göteborg! Sedan Pusterviksgiget i våras är de nu högaktuella med nya rosade skivan "Två Sjundedelar Av Ett Liv". Så här skrev Jan Gradvall i DI Weekend: "Bäddat För Trubbel förvaltar en klassisk tjurskallig och obstinat Malmötradition som går tillbaka till när Stefan Ahlqvist i Problem snäste "Jag Vill Inte Ha", Nisse Hellberg skrev bandnamnet Wilmer Pitt i sitt kollegieblock och Bosse Larsson rökte Prince i halvtidspausen på MFF:s matcher". Kom och hör nya Bäddat-klassiker som "Från Afterwork Till Lillördag", "Om Det Inte Vore För Spriten", "Inte Ångra Ett Skit", "Du Får Lov Att Vara Dålig" och många fler! 

Lyssna här:
https://open.spotify.com/artist/4szx0B7uO75cuhJR2i7962
http://www.baddatfortrubbel.se/

SLÖA KNIVAR – på scen 23.30
Om man googlar på Slöa knivar så hittar man inte mycket info men man hittar desto mer livebilder som talar sitt tydliga språk om deras energiska gigs! De har varit igång sen 2007 och släppt ett antal sjuor och fullängdare (bl.a. på KenRock Records så bara det är ju ett kvalitetsbesked för den oinvigde) Detta är ett av de få band som jag kan garantera inte lämnar NÅGON oberörd. Frontkvinnan Patricia är ett unikum som röjer skiten ur allt jag någonsin sett och jag har ändå sett en del spelningar genom åren!

Lyssna här:
https://open.spotify.com/artist/6dS9ByVYMgK25UoGA7mm4T

I DJ-båset finner vi de spritzersvepande donnorna i DJ-kollektivet Klappa/Slå så det är bara att ta på sig dansskorna för det kommer bli ett jävla svängom!

Showdown
Röda Sten
Lördag 22 Augusti
Öppet: 22.00-03.00
entré: 100 kr
Förköp: Pusterviks biljetter samt ticnet: 
http://www.ticnet.se/event/382787?camefrom=AFF_pustervik

Det är alltid billigare att hämta ut biljetterna på Pusterviks biljetetr istället för att köpa via ticnet.se....just sayin!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: