barbedwirelove.blogg.se

facebook.com/barbedwirelove77

Buster Shuffle-Naked.

Kategori: Skivrecensioner.

 
Mer pop än ska tycker jag nog, så där som Madness i deras mest poppiga stunder-och likheten med just dom är emellanåt lite spöklika. Lägg till lite Dexys Midnight Runners också, så visst har dom ett sound som ändå till viss del  ut i dagens ska-scen.
 
Hellre sådant här än slafsigt skrivna låtar med orden "rudie", "skanking" i var och varannan rad som var och varannat band körde på 90-talet.
 
Betyget blir okej, mycket på grund av nämnda faktorer och att de har rätt mycket humor, lyssna bara på titelspåret och visst är de inte bara pop utan ska-influenserna finns där, bland annat i Devon och några till...men så där himla mycket ett ska-band är det inte.
 
Kanske mest för dom som mest har nämnda grupper plus lite mer 90-tals pop som Blur  och mod i skivsamlingen än ska-plattor? Jag anar att det här är en skiva som växer för varje lyssning, en skiva som kanske behöver lite tid för den inbitna ska-lyssnaren.
 
Plus i kanten för låttiteln I wrote this song because my girlfriend told me I was miserable och kanske blir min åsikt om bandet annorlunda när jag lyssnar igenom deras två första plattor.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: