barbedwirelove.blogg.se

facebook.com/barbedwirelove77

2015, Västerås-del 1 av 2.

Kategori: Allmänt

Angående Västerås och dess musikscen så känns det brukligt att göra ett litete special om den och vad som hände 2015. Här är del 1 av 2.
 
 
 
De hårdare banden fortsätter tuffa på med gigs och skivsläpp. Med dessa menar jag Irritation och Dissober bland annat.Dissober som debuterade med en ny sångare-Adam,  när de supportade T.S.T och denne gjorde en mycket bra insats. De har även spelat flertalet gånger i huvudstaden. Får hoppas att Thölin varit hyfsat nöjd med ljudet någon av gångerna. 
 
Suffer the Pain fortsätter släppa sin musik i olika format och på flera olika plan-så ingen kan säga att dom är kassa på att sprida sin musik.
 
Och ett band i samma skola (typ?) Tvärnitad kom ut med en deluxe versions platta som innehöll alla deras tre släpp plus en del osläppt.
 
Bland de poppigare så kom Comminor riktigt ut i världen och gjorde två (digitala) singelsläpp och en fullängdare är på g. Som verkar anses som deras första "riktiga".
 
Vidare har Moving to Ashbury släppt en skiva samt spelat något strö-gig i stan, ett band som jag personligen blivit lite tråkigare på senare tid. 
 
Det närmaste Oi vi har, och någonsin egentligen haft-Prins Carl-släppte den rödaste singeln den svenska scenen  någonsin sett (?) och har spelat med såväl Komintern Sect, hos St Pauli Skins och på svenska Tyrolerpunken.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: