barbedwirelove.blogg.se

facebook.com/barbedwirelove77

Vice Squad.

Kategori: Allmänt

Lever och frodas som säkert många vet. Sen är ju bandet inte direkt vad det än gång var medlemsmässigt men det är mer regel än undantag. Och det lustiga i hela historien är ju att Beki Bondage med band turnerar och spelar in under just det namnet...då det faktiskt var hon som lämnade bandet 82.
 
Mycket på grund av att hon då ansåg att hennes texter till tredje fullängdaren ratades, vilket en av medlemmarna, Shane Baldwin-skriver under på (i alla fall i en intervju i Teenage Warning från mitten av 90-talet). De var rätt trötta på både två och tre låtar nyskrivna låtar om djurens rätt vilket Beki var inne mycket på.
 
Men det var inte Vice Squad historik som detta inlägg egentligen skulle handla om.
 
Utan att mer puscha för bandet EFTER Beki.
 
(Ju) Lia gjorde entre och axlade Bekis mantel (eller skinnkjol), vilket väl inte kan ha varit det lättaste. Lia sjöng för första gången på singeln Black Sheep och stod för första gången på scenen med bandet 1 januari 1984.
 
 
 
Och säkert anses den här perioden med bandet varit rätt svag och de splittrades ju kort efter "comebacken" men personligen tycker jag Lia var bättre sångerska än Beki. Och att mycket av materialet från den korta tiden håller bra klass.
 
Några exempel.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: